Alternatieve blogtour: Het hart van Weshley Castle – Marina Folkers

In deze alternatieve blogtour neem ik je mee naar een mini interview die ik met Marina heb mogen doen. Maar dat is niet het enige, je kunt het boek namelijk ook winnen! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen, is de woordzoeker invullen en het antwoord opsturen via onderstaand formulier.

Historische verhalen, daar hoef je bij mij niet mee aan te kloppen. Maar Marina deed dit wel en wist mij te overtuigen om haar boek te lezen. En wat ben ik blij dat zij mij wist te overtuigen. Nooit gedacht dat historische feelgoodromans iets voor mij zouden zijn, maar ik ben na het lezen van dit boek om! Marina wist mij helemaal in te palmen met dit verhaal, vanaf de eerste bladzijde werd ik dan ook meegezogen in het verhaal van Aleyah. Mijn volledige recensie komt later deze maand online. Want nu is het eerst tijd voor het mini-interview en de winactie.

Mini-interview met Marina Folkers

Marina Folkers kun je kennen van haar feelgood boeken ‘Faye en Sean’, ‘Zoektocht terug’, ‘Onder de sterren van Montpellier’, ‘Meer dan ooit’ of ‘Ik hou je vast’. Met ‘Het hart van Weshley Castle’ gaf ze haar feelgood schrijftalent een historisch tintje.

Een schrijfster die je zeker hoog op je lijstje kan zetten, mocht je fan zijn van feelgood verhalen.

  • De cover ziet er veelbelovend uit, heb je deze zelf uitgekozen of heeft de uitgeverij dit gedaan?
    Ja, de cover is prachtig! Zoals altijd, lever ik een moodboard in bij de uitgever, maar ik had zelf geen goed beeld wat ik op de voorkant wilde. Mijn verrassing was groot toen ik ineens deze cover in mijn inbox kreeg. Op mijn verzoek is de haarkleur van de vrouw nog aangepast en is er een kasteel bij geplaatst. Het resultaat is echt fantastisch en ik ben er superblij mee!
  • Dit boek is een ander genre dan je eerder verschenen boeken, welk genre vind je leuker om te schrijven?

Het genre is niet echt heel anders. Het is nog steeds een feelgood, alleen in een historische setting. Het verhaal is wel minder psychologisch dan mijn hedendaagse feelgoods en het is avontuurlijker. Misschien is het ook luchtiger dan mijn andere boeken? Dat kan de lezer beter beoordelen, denk ik.

  • Heb je een vaste schrijfplek?

Ja, ik heb een plekje op de bank met uitzicht op de tuin.

  • Loop je wel eens vast met je verhaal? Zo ja, wat doe je dan?

O, absoluut loop ik weleens vast. Bij het ene verhaal meer dan bij het andere trouwens. Als ik vastloop heb ik nogal de neiging om aan mezelf te twijfelen, waardoor ik nog meer blokkeer. Soms maak ik dan een overzicht met de scènes die ik heb, soms ga ik verder waar het verhaal al wel lekker loopt en soms lees ik allerlei informatie over schrijftechnieken in de hoop dat die mij weer op het juiste spoor kunnen zetten.

  • Wat lees je zelf graag voor genre?

Mijn favoriete genre is feelgood of historische feelgood. Maar soms vind ik serieuzere historische romans ook fijn om te lezen.

  • Heb je al ideeën voor een volgend boek? Zo ja, kun je ons al een klein beetje verklappen waar deze over gaat?

Ik ben al bezig geweest met een feelgood die voor volgend jaar gepland stond, maar om gezondheidsredenen staat dit op een heel laag pitje. Verklappen waar het over gaat kan ik niet, want ik ben er nog niet eens over uit welk verhaal het gaat worden. Ik was namelijk met een paar verschillende ideeën bezig! 😊

Winactie

Tijd voor de winactie! Vul de woordzoeker in en ontdek de oplossing. Verstuur deze via onderstaand formulier. Geef hierin een geldig e-mailadres op zodat ik je kan bereiken mocht je de winnaar zijn. Mocht het op een of andere manier niet lukken met het antwoordformulier, neem dan gerust contact met mij op.

De winactie loopt van 17 november 2021 tot en met 19 november 2021. De winnaar krijgt op 20 november 2021 een persoonlijk bericht van mij en wordt hieronder bekend gemaakt in de reacties. Veel succes!!

Deze winactie is gesloten en gewonnen door: Ka8leen

Ik wil Uitgeverij Zomer & Keuning en Marina Folkers heel erg bedanken dat ik mocht meedoen aan deze alternatieve blogtour. Neem ook zeker een kijkje bij de andere bloggers, want ook zij hebben er wat leuks van gemaakt!

2 gedachten over “Alternatieve blogtour: Het hart van Weshley Castle – Marina Folkers”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *