Blogtour: De verdwenen burcht – Sandra J. Paul

Titel: De verdwenen burcht
Auteur: Sandra J. Paul
Genre: Kind & Jeugd

Uitgeverij: Hamley Books
ISBN:  9789464208399  
Aantal pagina’s: 240
Uitgave: Oktober 2021
Uitvoering: Hardcover

Serie: Ja (deel 4)

De verdwenen burcht - Sandra J. Paul

De verdwenen burcht is het vierde deel in de kraaidorp reeks geschreven door Sandra J. Paul. Jeetje wat heeft zij zichzelf weer overtroffen met dit deel van de serie. Waar ik in het vorige boek mijn interesse wat verloor in deze serie, is die na het lezen van de verdwenen burcht weer helemaal terug.

We keren in dit deel terug naar Kraaidorp, het leven van Quinten gaat weer zijn gangetje. Dit verandert wanneer hij weer enge nachtmerries krijgt. Hij keert wederom terug naar wat er toen is gebeurd en ziet in zijn droom steeds hetzelfde meisje staan die een bepaalde spreuk uitspreekt. Quinten besluit er niks achter te zoeken en gewoon verder te gaan met zijn leven. Totdat er iemand bij ze voor de deur staat, het blijkt een heksenjager te zijn en hij wil Quinten helpen. Maar is deze man wel betrouwbaar?

Wat een avontuur was dit weer zeg, dit boek heb ik dan ook in een ruk uitgelezen. Want dit is er weer eentje die je maar moeilijk weg kunt leggen. Aan het einde van elk hoofdstuk word je nieuwsgierig gemaakt naar het volgende. Voor je het weet is het boek dan ook alweer uit.

En dat einde, dat had ik totaal niet aan zien komen. Wat heeft de schrijfster dit weer mega goed gedaan zeg. Door de verslavende schrijfstijl zoals we die gewend zijn van Sandra J. Paul vlieg je door de bladzijdes heen. Je wordt tijdens het lezen nieuwsgierig, gaat Quinten het opnemen tegen de zwarte magie van Colette? Gaat dit wel weer goedkomen? Of zal het dorp voor eeuwig ondergedompeld worden door de zwarte magie?

Niet op alle vragen krijg je een duidelijk antwoord, het einde was voor mij dan ook verrassend. Ik dacht namelijk dat dit het laatste deel in de serie zou zijn. Maar dat is dus blijkbaar niet zo, het einde is namelijk zo geschreven dat er ruimte is voor nog een deel. En ik ben heel benieuwd naar hoe deze zich verder gaat verlopen. Want ik ben nu al mega nieuwsgierig, want dit einde was echt een grote verassing. Mocht jij gek zijn op verhalen met zwarte magie en hekserij, dan is deze serie een hele grote aanrader!

Bij deze wil ik Uitgeverij Hamley Books heel erg bedanken dat ik mocht meedoen aan deze blogtour.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *