Blogtour: De zoete verleiding van Emerald Cove – Holly Martin

Titel: De zoete verleiding van Emerald Cove
Auteur: Holly Martin
Genre: Roman
Uitgeverij: Zomer en Keuning
ISBN:  9789020541083 
Aantal pagina’s: 320
Uitgave: September 2021
Uitvoering: Paperback
Serie: Ja (deel 3)

De zoete verleiding van Emerald Cove is alweer het derde en laatste deel van de zussen van Jewel Island serie geschreven door Holly Martin. Een mooi verhaal over de liefde tussen Skye en Jesse. Het was heel fijn om voor nog een keer terug te kunnen keren naar Jewel Island. Al ben ik wel heel nieuwsgierig naar hoe het nu verder met ze gaat, dus nog een extra deel in de serie zou leuk zijn. 😉

In dit deel volgen we Skye, zij is de eigenaresse van haar toetjescafé Cones at the Cove. Het café is een groot succes. Wat haar werk betreft is ze helemaal op haar plek, maar in de liefde wil dat nog steeds niet lukken. Na een slechte relatie ziet ze een relatie ook helemaal niet zitten. Behalve met Jesse, ze heeft al zo lang gevoelens voor hem, maar durft deze niet tegen hem uit te spreken. Jesse heeft ook een moeilijke tijd achter de rug waardoor hij het moeilijk vindt om een nieuwe relatie te beginnen. Hij wil zichzelf en vooral zijn dochter Bea niet nog een keer kwetsen. Tijdens de voorbereidingen van de toetjesparade blijven de twee maar om elkaar heen draaien. Is hun liefde sterk genoeg om te overleven en kunnen ze een echte relatie de kans geven?

Wat was het een genot om dit boek te lezen. Zo fijn om nog eens terug te kunnen keren in het prachtige Jewel Island. Om nog een keer van alle personages te kunnen genieten. Het vruchtbaarheidsgehalte in dit boek ligt wel behoorlijk hoog, dit even ter waarschuwing, mocht je het daar zelf moeilijk mee hebben.

Het toeleven naar de toetjesparade was een groot feest, zou het ze lukken om het geheime ingrediënt te vinden voor de rabarbertaart? En dan die lieve Bea, die ondanks haar vele en soms brutale vragen altijd het beste met iedereen voor heeft.

De schrijfstijl van Holly Martin is heel prettig om te lezen. Je vliegt door de pagina’s heen zonder dat je het doorhebt. Het is zo beeldend geschreven dat ik een aantal keren hardop heb zitten lachen. Liefde, vriendschap, een familieband en humor dit boek heeft het allemaal. Van dit boek krijg je zeker weten een ultiem feelgood gevoel. De gehele serie is een grote aanrader, vanaf het eerste deel ben ik al verliefd geworden op Jewel Island. En ik hoop stiekem dat we voor nog een keer terug mogen keren naar Jewel Island.

Ik wil Uitgeverij Zomer & Keuning heel erg bedanken dat ik mocht meedoen aan deze blogtour. Neem ook zeker een kijkje bij een van de andere bloggers om te lezen wat zij van dit boek vonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *