Blogtour: Layla – Colleen Hoover

Titel: Layla
Auteur: Colleen Hoover
Genre: Roman
Uitgeverij: Zomer & Keuning
ISBN:  9789020541694 
Aantal pagina’s: 300
Uitgave: Oktober 2021
Uitvoering: Paperback
Serie: Nee

Layla geschreven door Colleen Hoover is voor mij het eerste boek wat ik van deze schrijfster heb gelezen. Een verhaal die in je gaat zitten tijdens het lezen, de spanning, het geheimzinnige, je wordt er door opgeslokt. Vanaf de eerste bladzijde tot de laatste en zelfs nog daarna blijf je bezig zijn met dit verhaal. Eentje die je zeker gelezen moet hebben.

In dit verhaal volgen we Leeds, hij speelt als bassist in een klein bandje. Een leven waar hij helemaal klaar mee is, maar op deze manier heeft hij toch iets te doen. Tijdens een optreden bij een bruiloft, is er een vrouw die heel vreemd aan het dansen is. Zijn oog valt op haar en hij merkt dat zij hem aan het lachen maakt. Niet veel later blijkt dat ze een goede klik hebben wat al snel uitbloeit tot een relatie. Wanneer Layla met hersenletsel in het ziekenhuis terecht komt, komt Leeds erachter dat hij zich niet meer zo verbonden voelt met haar. Dan ontmoet hij Willow, zij doet hem veel denken aan hoe Layla vroeger was en begint gevoelens voor haar te krijgen. Uiteindelijk moet hij kiezen met gevaar voor eigen leven.

Dit verhaal verloopt zo anders dan ik in eerste instantie had verwacht. Het boek slokt je vanaf de eerste bladzijde op. Neemt je mee in een spannende romance die je het liefste in een ruk uitleest. Dit boek kan je dan ook maar moeilijk wegleggen. Je wilt weten hoe het eindigt en vooral voor wie hij uiteindelijk gaat kiezen.

Dit is het eerste maar vooral niet het laatste boek wat ik van Colleen Hoover ga lezen. Wat een schrijftalent heeft zij zeg, ik ben fan! Medeleven, humor, verdriet en een vleugje spanning dat zijn gevoelens die in een rollercoaster door je lichaam gaan. Aan het einde voelde ik de spanning zelfs tot diep van binnen. Je komt tijdens het lezen met vragen te zitten, komt het uiteindelijk wel weer goed met ze? Ik zou zeggen, lees het en ervaar zelf hoe je net als ik kunt verdwijnen in dit verhaal.

Colleen Hoover heeft een bijzondere manier van schrijven waardoor je maar door blijft lezen. Als je eenmaal denkt te weten hoe het verhaal gaat eindigen, komt er weer een plottwist die je totaal niet aan ziet komen. Ik ben dan ook heel benieuwd naar het eerdere werk van deze schrijfster en vooral wat ze nog meer in petto heeft. Want dit boek is er eentje die je niet snel zult vergeten.

Bij deze wil ik Uitgeverij Zomer & Keuning heel erg bedanken dat ik mocht meedoen aan deze blogtour.

Neem ook zeker een kijkje bij een van de andere bloggers om te lezen wat zij van dit boek vonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.