Een gouden gloed over Ruby Falls – Holly Martin

Titel: Een gouden gloed over Ruby Falls
Auteur: Holly Martin
Genre: Roman
Uitgeverij: Zomer en Keuning
ISBN:  9789020541052 
Aantal pagina’s: 256
Uitgave: Juli 2021
Uitvoering: Paperback
Serie: Ja (deel 2)

Een gouden gloed over Ruby Falls is alweer het tweede deel in de zussen van Jewel Island serie geschreven door Holly Martin. Opnieuw een prachtig liefdesverhaal wat ik met veel plezier heb gelezen. De liefde tussen Clover en Angel spat van de bladzijdes af.

In dit deel volg je het verhaal van Clover, een van de drie zussen. Ze heeft het erg druk met haar dansschool in het hotel en heeft daar veel plezier in. Er is een ding waar ze veel moeite mee heeft en dat is de liefde. Na een heftige relatie heeft ze haar vertrouwen verloren in mannen. Toch is er een man waar ze heel graag het leven mee zou willen delen. Maar doordat ze zo is gekwetst in haar vorige relatie, durft ze niet opnieuw een relatie te beginnen.

Er is maar een iemand waarmee ze het zou willen proberen en dat is Angel. Hij is vaak weg voor zijn werk en Clover ziet hem dan ook maar weinig. Wanneer hij als verassing onverwachts terugkomt naar Jewel Island is er geen hotelkamer meer voor hem beschikbaar. Er is alleen nog plek in het huisje van Clover, er zit dan ook niks anders op dat ze vanaf dat moment Clover haar huisje moeten delen.

Dit verhaal draait voor bijna honderd procent om het liefdesleven tussen Clover en Angel. En wat was dat genieten zeg. Heerlijk om te lezen hoe ze maar om elkaar heen blijven draaien. De ‘neppe’ dates waren een genot om te lezen. Wat is Angel een lieverd, zo’n man gun je iedereen toe in zijn of haar leven. Hoe hij met Clover omgaat is zo liefdevol en beschermend.

Dit verhaal speelt zich grotendeels af in de herfst en dat vond ik helemaal geweldig als groot liefhebber van de herfstperiode. Mocht je net zo’n grote herfstliefhebber zijn als ik, dan ga je heel erg genieten van dit verhaal. De sfeer van de herfst komt zo goed over, waardoor je helemaal weer zin krijgt in de knusse dagen op de bank met een kaarsje aan.

De schrijfstijl is weer heerlijk zoals we van Holly gewend zijn, het is heel vlot geschreven, met veel humor en daarnaast weet ze ook genoeg diepgang te brengen in het verhaal. Het is heel beeldend geschreven, waardoor je het ook echt voor je ziet gebeuren. Naast het liefdesleven van Clover en Angel krijg je ook nog een kijkje in het leven van de andere zussen, wat een erg leuke toevoeging geeft aan het verhaal.

Met deze serie is hardop lachen gegarandeerd, waarbij je af en toe ook een traantje moet wegpinken. Een verhaal met alles erop en eraan wat betreft het feelgood gehalte. Het einde zie je uiteraard wel aankomen, maar zoals het hier gebeurde had ik helemaal niet verwacht. ‘Een gouden gloed over Ruby Falls’ is een hele mooie toevoeging aan deze serie prachtige serie. Ik kan niet wachten tot het derde deel ‘De zoete verleiding van Emerald Cove’ verschijnt waarin we de laatste zus Skye beter leren kennen.

Ik wil Uitgeverij Zomer en Keuning heel erg bedanken voor dit recensie exemplaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.