Hamley in het pretpark – Sandra J. Paul

Titel: Hamley in het pretpark
Auteur: Sandra J. Paul
Genre: Kind & Jeugd

Uitgeverij: Hamley Books
ISBN:  9789464510065 
Aantal pagina’s: 110
Uitgave: April 2022
Uitvoering: Hardcover

Serie: Ja (deel 5)

Hamley in het pretpark - Sandra J. Paul (Femleest)

Hamley in het pretpark is alweer het vijfde deel in de serie over het katje Hamley geschreven door Sandra J. Paul. Het is elke keer weer een feestje als er een nieuw boek op de mat valt over het lieve katje Hamley. De cover straalt elke keer weer zoveel schattigheid uit waardoor je het ook maar moeilijk zou kunnen laten liggen, zodra je het tegenkomt in de boekhandel. Maar dat niet alleen, ook de inhoud van het boek bevat prachtige illustraties. En ook dit avontuur van Hamley beloofd weer veel goeds.

In ‘Hamley in het pretpark’ gaat Hamley weer een groots avontuur beleven. En uiteraard verraad de titel het al een beetje. Deze keer gaat ze het avontuur beleven in een pretpark. Wanneer Hamley hoort dat haar baasjes samen met de honden naar een pretpark gaan. Wil ze maar een ding en dat is mee naar het pretpark. Maar iedereen verbiedt het haar waardoor ze noodgedwongen thuis moet blijven. Maar zodra niemand haar meer ziet, besluit ze om toch stiekem achter haar baasjes aan te lopen. De weg er naar toe is heel gemakkelijk, totdat ze aankomt bij het pretpark. Daar is het heel groot en ook heel druk, als dat maar goed gaat..

Opnieuw een grappig en avontuurlijk verhaal over het katje Hamley. Zodra je het boek in handen hebt wil je het liefste gelijk beginnen met lezen. De boeken over het katje Hamley zijn heel verslavend, niet alleen vanwege de mooie covers. Want alle covers samen staan natuurlijk prachtig in je boekenkast. Maar ook elke keer weer vanwege de inhoud. Hamley weet je elke keer weer te verrassen met een van haar avonturen. Waardoor het elke keer weer een feestje is als er een nieuw boek over Hamley verschijnt.

De schrijfstijl in ‘Hamley in het pretpark’ is heel vlot geschreven met een makkelijk te lezen taal. Zo kunnen jongere kinderen die al vrij goed kunnen lezen zelf genieten van de avonturen die Hamley allemaal beleefd. Maar het is als ouder of verzorger ook heel leuk om deze boeken voor te lezen aan kinderen die nog niet kunnen lezen of hier nog moeite mee hebben. Een aanrader voor zowel jong als oud dus!

Ik heb echt weer genoten van dit nieuwe avontuur van Hamley. Ik kan dan ook niet wachten tot het nieuwste avontuur  ‘Hamley leert toveren’ verschijnt. Want ik weet bijna wel zeker dat dit ook weer een heel grappig en avontuurlijk boek gaat worden. Waar ik alweer helemaal zin in heb! De boeken over het katje Hamley zijn dan ook heel erg aan te raden, zelfs als je niet van katten houdt. 😉

Bij deze wil ik Uitgeverij Hamley Books heel erg bedanken dat ik mocht mee doen aan de blogtour en het recensie exemplaar. Neem ook zeker een kijkje bij een van de andere bloggers wat zij van dit boek vonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.