Het familiehotel van Sapphire Bay – Holly Martin

Titel: Het familiehotel van Sapphire Bay
Auteur: Holly Martin
Genre: Roman
Uitgeverij: Zomer en Keuning
ISBN:  9789020541021 
Aantal pagina’s: 320
Uitgave: Mei 2021
Uitvoering: Paperback
Serie: Ja (deel 1)

Het familiehotel van Sapphire Bay is geschreven door Holly Martin. Een nieuwe serie waarin we kennismaken met het plaatsje Jewel Island. De plek waar de drie zussen Aria, Clover en Skye zijn opgegroeid in het hotel van hun ouders. Een prachtig verhaal waar ik volop van heb genoten.

In dit verhaal volgen we de oudste zus Aria, zij is geadopteerd door haar lieve ouders. Ze is opgegroeid in het hotel en heeft er een grote passie voor ontwikkeld. Samen met haar vader runt ze het hotel, totdat hij te horen krijgt dat hij ziek is en vrij vlot daarna overlijdt. De erfenis blijkt bijzonder verdeeld te zijn onder de zussen. Haar vader blijkt namelijk driekwart van het hotel te hebben verkocht aan Noah, een trouwe bezoeker van het hotel. Hij knapt voor zijn werk hotels op en gaat dit ook doen met het Philips hotel. En Aria krijgt een aandeel van maar 25% in het hotel. De zussen zijn het daar ook niet helemaal mee eens. Maar met zijn allen doen ze er alles aan om het hotel nieuw leven in te blazen.

Een familieverhaal die ik met veel liefde heb gelezen, wat was dit weer genieten. De personages zijn allemaal erg goed uitgewerkt waardoor je een goed beeld van ze krijgt. Ieder personage heeft zijn eigen verleden en in dit verhaal leer je het meeste die van Aria en Noah kennen. Tijdens hun zakelijke partnerschap kunnen ze niet met en niet zonder elkaar, wat vaak uitloopt in een meningsverschil. Het was echt genieten om te lezen hoe die twee met elkaar omgaan.

Beide personages hebben geen makkelijke jeugd gehad en daar kom je tijdens het lezen achter. Dat is misschien ook wel de reden waarom het een beetje botst tussen die twee. Ze hebben allebei last van bindingsangst waardoor hen liefde voor elkaar soms wat moeite had.

Dit is een feelgood die iedereen gelezen moet hebben. Je wordt van begin tot eind meegenomen in een prachtig familieverhaal. Je leest niet alleen over Aria en Noah, maar ook de andere bewoners en de vaste hotelbezoekers leer je goed kennen. Holly Martin liet mij vaak hardop lachen, het is heel beeldend geschreven waardoor je ook echt voor je zag hoe sommige gebeurtenissen gebeurden. Een prachtig verhaal, vol met humor, vriendschap en liefde die je het liefste in een ruk uitleest. Ik heb weer ontzettend genoten van dit nieuwe verhaal van Holly Martin. En ik kan niet wachten om te beginnen in deel twee, waarin we meer te weten te komen over Clover. Gelukkig hoeven we daar niet lang meer op te wachten, deze verschijnt namelijk in juli 2021.

Met dit boek doe ik mee aan de Jewel Island blogtour. Hierbij wil ik Zomer en Keuning heel erg bedanken voor het recensie exemplaar.

Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij een van de andere bloggers om te kijken wat zij van dit verhaal vonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *