Hij die vasthoudt – Roni Loren

Titel: Hij die vasthoudt
Auteur: Roni Loren
Genre: 
Roman (Feelgood)
Uitgeverij: Zomer en Keuning
ISBN: 9789020537727 
Aantal pagina’s: 416
Uitgave: oktober 2020
Uitvoering: Paperback

Serie: Nee

Hij die vasthoudt is alweer het laatste deel in de Long Acre serie van Roni Loren. En wat heeft Roni met dit boek een mooi einde geschreven aan de serie. Dit deel was mijn favoriet van alle vier de delen.

In dit laatste deel leren we Kincaid beter kennen, ook zij is een van de overlevenden van de Long Acre ramp die een aantal jaren geleden plaatsvond. Ze is werkzaam als makelaar en woont nog steeds in het plaatsje Long Acre. Ze heeft een moeilijke jeugd achter de rug en stond er vaak alleen voor, er was een lichtpuntje in haar jeugd en dat was Ashton Isaacs. Hij was vroeger haar beste vriend, ze kon dan ook altijd bij hem terecht. Maar na de schietpartij is hij er vandoor gegaan en sindsdien heeft ze hem nooit meer gezien. Tot hij op een dag plotseling voor haar neus staat..

Kincaid leeft haar leven precies zoals ze gepland had. Sinds de schietramp, waar haar vriend Graham bij is omgekomen heeft ze nooit meer gevoelens gehad voor een andere man. Hij was tenslotte haar zielsverwant. Met zijn ouders heeft ze nog steeds goed contact, zo goed zelfs dat ze samen met Ash de boekhandel mag opknappen zodat deze verkocht kan worden. Waarvan zij zelfs een deel van de opbrengst krijgt. Sindsdien ziet ze Ash weer erg vaak en bloeit hun vriendschap weer op. Zelfs zo goed dat er wellicht wel meer is dan alleen vriendschap.. Ook al geven ze allebei niet toe aan die gevoelens. Je voelt de liefde tussen de twee opbloeien tijdens het lezen.

Een serie die niet alleen romantisch is, maar ook een heel verleden met zich meedraagt. Namelijk de schietramp die gebeurde tijdens het gala een aantal jaar geleden. Maar juist deze schietramp heeft ze bij elkaar gebracht. Ze hebben allemaal hun eigen verhaal kunnen vertellen. Zijn een hechte vriendengroep geworden en hebben allemaal de liefde weer terug gevonden.

Met dit laatste deel van de serie moeten we helaas afscheid nemen van Kincaid, Liv, Rebecca en Taryn. Vier sterke vrouwen die elkaar helpen om door het leven te komen. Je voelt tijdens het lezen hoe krachtig deze vriendschap is. Een ontroerende serie die een plekje in mijn hart krijgt..  De schrijfstijl is erg prettig om te lezen, je hebt helemaal niet door dat het een dik boek is tijdens het lezen. Je vliegt er zo doorheen namelijk, vooral ook omdat je wilt weten hoe het gaat aflopen. Ik ben dan ook heel erg benieuwd wat Roni Loren nog meer in petto heeft.

Momenteel zijn deze boeken alleen nog als e-book verkrijgbaar, maar vanaf volgend voorjaar zijn ze ook als paperback verkrijgbaar!

Ik wil Zomer en Keuning heel erg bedanken voor het beschikbaar stellen van dit recensie exemplaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.