Hope Again – Mona Kasten

Titel: Hope Again
Auteur: Mona Kasten
Genre: Roman (New Adult)

Uitgeverij: Boekerij
ISBN:  9789022592571 
Aantal pagina’s: 400
Uitgave: Februari 2021
Uitvoering: Paperback

Serie: Deel 4

Hope Again is alweer het vierde deel in de Again serie geschreven door Mona Kasten. Opnieuw een sterk verhaal met de schrijfstijl zoals we gewend zijn van Mona Kasten. Twee hele sterkte personages met elk hun eigen verleden, waarin ik met alle plezier een kijkje heb genomen.

In dit verhaal volgen we het verhaal van Everly Penn, een nieuw personage die we eigenlijk nog niet goed kennen vanuit de eerdere delen. Maar wat is zij een sterk personage. Ze heeft het niet gemakkelijk gehad in haar jeugd. Mede door haar jeugd is ze niet van plan om ooit verliefd te worden op iemand, tot ze oog in oog komt te staan met haar docent, Nolan Gates.

Nolan is een charmante en lieve docent voor al zijn leerlingen. Maar voor Everly doet hij nog net iets meer zijn best. Doordat ze samen het manuscript doorlezen wat Dawn heeft geschreven trekken ze veel met elkaar op. Hierdoor leren ze elkaar steeds beter kennen, hun band wordt steeds sterker. En als Everly besluit om zich helemaal bloot te stellen aan Nolan, trekt hij zich terug. Hij heeft namelijk een geheim die hij met niemand wil delen. En al helemaal niet met Everly.

Nadat ik er in het eerste hoofdstuk even in moest komen werd ik later helemaal in het verhaal getrokken. Je leeft echt zo met beide personages mee, wat ze allebei hebben meegemaakt is niet gemakkelijk. Soms had ik echt met ze te doen. Voor Nolan heb ik echt een zwak, hij is zo’n lief personage voor zowel Everly als al zijn andere leerlingen. Als je ziet hoe moeilijk Everly het heeft en haar daarna steeds meer ziet opbloeien, is heerlijk om te lezen.

De schrijfstijl van Mona Kasten is opnieuw heerlijk vlot. Je vliegt door het boek heen zonder dat je het doorhebt. Zodra je begint met lezen, lees je het boek het liefst in een keer uit. Hope Again is een verhaal die mij nog lang zal bij blijven. Het onderwerp wat Mona Kasten aansnijdt in dit boek raakt je zonder er al te diep op in te gaan.

Als je fan bent van het genre New Adult, dan is dit boek en de eerder verschenen delen zeker een aanrader. Ik heb van alle delen genoten en ben dan ook heel benieuwd naar het vijfde deel in deze reeks. Want boeken van Mona Kasten stellen je absoluut niet teleur.  

Ik wil Uitgeverij Boekerij heel erg bedanken voor dit recensie exemplaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *