In het duister – Tamara Arts

Titel: In het duister
Auteur: Tamara Arts
Genre: Young adult

Uitgeverij: Hamley Books
ISBN:  9789463967686 
Aantal pagina’s: 380
Uitgave: Maart 2021
Uitvoering: 
Hardcover
Serie: Nee

In het duister is het debuut van Tamara Arts. Een boek die je als thriller/young adult liefhebber gelezen moet hebben! Vanaf de eerste bladzijde werd ik meegetrokken in het verhaal en het boek hield mij in zijn macht tot de laatste bladzijde.

In dit verhaal gaan vijf vrienden met zijn allen op vakantie, Ashley een van de vrienden heeft een mooi huis geregeld via haar ouders. Maar eenmaal aangekomen ziet het er maar bouwvallig uit. De vrienden besluiten er het beste van te maken, want door de hevige storm is er geen weg meer terug en zullen ze er wel moeten blijven overnachten. De storm zet hevig door en even lijkt het of er meer aan de hand is dan alleen de luiken die tegen het huis aan wapperen. Het lijkt op het eerste gezicht allemaal onschuldig totdat er steeds meer rare dingen gebeuren.

Met dit boek kun je heerlijk mee griezelen in het huis samen met de vrienden. Dit is voor mij ook het eerste boek wat ik heb gelezen met zo’n soort thema. Zoals dit verhaal is bedacht ben ik ook nog nooit tegengekomen en het smaakt zeker naar meer!

Ken je dat soort films waarin een vriendengroep of een familie naar een huis gaan om te wonen of om vakantie te vieren? Maar dat er iets demonisch aanwezig is? Dit is precies zo, maar dan in een boekvorm! Ik hou van dit soort films, nu ik het in een boekvorm heb gelezen ben ik helemaal verkocht.

Tamara Arts weet je niet alleen de stuipen op het lijf te jagen. Ze laat de personages ook goed tot leven komen, zo wordt er diep ingegaan op alle personages waardoor je ze goed leert kennen. De schrijfstijl is ook erg prettig om te lezen. Vanaf de eerste bladzijde wordt je meegenomen in dit bloedspannende verhaal en dit laat je niet meer los totdat je de laatste bladzijde hebt gelezen.

De cover past ook heel goed bij de inhoud, zo krijg je gelijk een goed beeld van hoe het huis eruit ziet. Door de beeldende schrijfstijl voelde het zo echt, net alsof je het zelf meemaakt. Het huis heeft een verleden, waarin je beetje bij beetje steeds meer achter komt. Een mysterie met een gruwelijk einde. Dit boek heb ik in een dag gelezen, ik kon het maar moeilijk wegleggen. Mede omdat het boek je zo in spanning houdt. Mocht je dit boek gaan lezen, neem er dan zeker een dag voor vrij. Want dit boek kun je maar moeilijk wegleggen. Ik ben dan ook heel erg benieuwd naar meer van Tamara Arts, want schrijven dat is iets wat zij zeker kan!

Ik wil Uitgeverij Hamley Books heel erg bedanken voor dit recensie exemplaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *