LEGO adventskalender – Billy Bones

Titel: LEGO adventskalender
Genre: Kind & Jeugd
Uitgeverij: Billy Bones
ISBN:  9789030508243  
Uitgave: Oktober 2021
Uitvoering: Hardcover

deze adventskalender is er namelijk eentje van een behoorlijk groot formaat. Met maar liefst 24 kleine puzzel boekjes is er elke dag iets leuks te ontdekken in deze kalender.

Adventskalenders, je ziet ze steeds meer. Van beauty, tot chocolade, tot bier, tot je kan het zo gek niet bedenken. Zo heeft Uitgeverij Billy Bones er een hele leuke gemaakt, namelijk eentje van LEGO. En niet een kleintje ook, deze adventskalender is er namelijk eentje van een behoorlijk groot formaat. Met maar liefst 24 kleine puzzel boekjes is er elke dag iets leuks te ontdekken in deze kalender.

LEGO Adventskalender - Billy Bones (Femleest)
LEGO Adventskalender - Billy Bones (Femleest)

Onze dochter Faylina van vier jaar oud vindt het maar wat interessant die adventskalender van LEGO. Ze was dan ook reuze blij dat ze al een vakje open mocht maken voor de foto. Het was voor haar een waar feestje om een vakje open te maken. Samen met wat hulp van een ouder is het zelfs voor de wat jongere kinderen al heel leuk om te doen. Al wat oudere kinderen kunnen er prima zelf mee aan de slag.

Met meer dan 300 puzzels is het aftellen tot kerst een leuke bezigheid met deze kalender. Doordat je hem open en dicht kunt vouwen, lijkt het als een echt boek. Op de voorkant zie je een mega grote kerstboom met allemaal LEGO poppetjes eromheen die er samen heel feestelijk uit zien.

LEGO Adventskalender - Billy Bones (Femleest)
LEGO Adventskalender - Billy Bones (Femleest)

Een waar kerstgevoel krijg je zeker weten van deze kalender, doordat er genoeg puzzels te doen zijn heb je elke dag een leuke bezigheid. Zelfs voor volwassenen is dit nog heel leuk om te doen. Je zou zo ook een aantal dagen op kunnen sparen en samen met je gezin elk een puzzelboekje kunnen maken. Wat weer een leuke gezamenlijke activiteit is zo vlak voor de kerstdagen.

Wij kunnen in ieder geval niet wachten tot het december is en we lekker samen kunnen gaan genieten van al dit puzzelplezier van LEGO. En het staat natuurlijk hartstikke gezellig zo’n grote adventskalender in je woning. Het is een adventskalender vanaf 6 jaar oud, maar met behulp van een ouder is dit ook prima te doen voor de kleinere kinderen onder ons. En stiekem vind ik het als volwassene zelf ook veels te leuk om te doen! Wij gaan ons in december in ieder geval niet vervelen.

Mocht je nog op zoek zijn naar een leuke adventskalender dan kan ik deze zeker aanraden. Want LEGO, wie vindt dat nou niet leuk? Met dit grote boek ga je zeker veel plezier kunnen beleven. Wij zijn heel benieuwd naar wat voor puzzels er in de volgende dagen zitten. Laat december maar komen!

Ik wil Uitgeverij Billy Bones heel erg bedanken voor dit recensie exemplaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *