Mr. Swipe Right – Nicola May

Titel: Mr. Swipe Right
Auteur: Nicola May
Genre: Roman

Uitgeverij: Zomer en Keuning
ISBN:  9789020541441 
Aantal pagina’s: 256
Uitgave: Maart 2021
Uitvoering: Paperback

Serie: Nee 

Mr. Swipe Right geschreven door Nicola May. Nicola heeft al meerdere boeken op haar naam staan, zo kun je haar kennen van de Cockleberry Bay serie. Over die serie was ik erg enthousiast. Ik was dan ook heel benieuwd naar dit nieuwe boek van Nicola. Het is een erg vermakelijk boek, al had ik er iets meer van verwacht.

In dit boek volgen we Cali, ze is werkzaam in een hotel als eventmanager. Ze woont nog niet zo heel lang alleen in haar flat samen met Lady P, haar grijze roodstaart die een bijzondere vocabulaire heeft. Nog niet zo lang geleden heeft haar inmiddels ex vriend haar bedrogen met hun personal trainer. Cali vond het dus tijd worden om in het Tinder wereldje te duiken. Wat haar een paar behoorlijk bijzondere avonturen opleverde. Maar zit de ware ook tussen een van die dates?

Door de vlotte en fijne schrijfstijl vlieg je door het boek heen. De hoofdstukken zijn ook maar heel kort, met gemiddeld maar drie pagina’s per hoofdstuk. Hierdoor is het moeilijk om te stoppen met lezen, want je denkt al snel, ach het zijn nog maar een paar bladzijdes tot een volgend hoofdstuk. En voor je het weet is het boek alweer uit.

Het is altijd erg leuk om een ander zijn tinder verhalen te lezen, zo ook die van Cali. Ik heb me dan ook heel erg vermaakt met dit verhaal. Al hadden van mij de personages nog beter uitgewerkt mogen worden. Je leert behoorlijk veel personages kennen, waardoor je veel informatie tegelijk binnen krijgt. Hierdoor moest ik soms even nadenken over wie het ook alweer ging.

Naarmate je verder bent met lezen en je alle personages goed hebt leren kennen, vlieg je door het boek heen. Cali haar dates zijn allemaal best bijzonder, zelfs zo bijzonder dat ze bijna helemaal de mist in gaat. Dat maakt het zelfs nog even spannend aan het einde, want gaat dat wel goedkomen?

Mr. Swipe Right heeft een hele andere setting dan de Cockleberry Bay serie. Maar het is zeker een leuk feelgood verhaal, mocht je zin hebben in wat tinder avontuur met drama, romantiek en humor. Dan is dit zeker een aanrader! Want Nicola May stelt zeker niet teleur, ik ben dan ook zeer benieuwd naar haar volgende boek.

Ik wil Uitgeverij Zomer & Keuning heel erg bedanken voor dit recensie exemplaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *