Negentig seconden – Vannessa Thuyns

Titel: Negentig seconden
Auteur: Vannessa Thuyns
Genre: Roman

Uitgeverij: Dutch Venture Publishing
ISBN:  9789492585653 

Aantal pagina’s: 300
Uitgave: Februari 2021
Uitvoering: Paperback

Serie: Nee

Negentig seconden geschreven door Vannessa Thuyns is een heerlijke feelgood waar ik weer volop van heb genoten. De prettige schrijfstijl van Vannessa is in dit boek ook weer terug te herkennen, waardoor je helemaal in het verhaal wordt getrokken.

In dit boek volgen we Yara, ze is nog steeds single en heeft de ware nog niet kunnen vinden door middel van haar negentig seconden regel. Dit komt grotendeels omdat ze een hardwerkende vrouw is in haar succesvolle accountancybedrijf, die ze samen runt met haar beste vriendin Reina. Ze is een echte workaholic, zelfs zo erg dat ze eronderdoor gaat en een grote fout maakt bij een grote klant. Hierbij wordt ze gedwongen om een time-out te nemen van haar werk. Maar inplaats van een relaxte vakantie bedenkt Yara iets anders. Aangezien haar moeder op vakantie gaat, besluit ze naar het huis van haar moeder toe te gaan om op Igor, het zieke hondje van haar moeder te passen. Maar dit doet ze niet zonder al haar werkdossiers mee te nemen naar de Veluwe. Niet wetende dat daar een huisgenoot op haar zit te wachten.

Negentig seconden is een echte feelgood. Door in het leven van Yara te stappen leer je samen met Yara dat er meer in het leven is dan alleen maar werken. Ik had soms echt te doen met Yara. Ze wil het allemaal zo graag goed doen, maar komt hierdoor zelf in de knel. En als ze er dan ook nog achter komt dat haar negentig seconden regel toch wel werkt, blijkt dat een onbereikbaar persoon te zijn.

De schrijfstijl van Vannessa Thuyns is altijd heel prettig om te lezen, ze weet er een echte feelgood van te maken. Maar weet ook diepgang te brengen in het verhaal. Het leven draait niet alleen maar om Yara, haar werk en haar poging om de liefde te vinden. Er gebeurt zoveel meer, waardoor het erg fijn lezen is. Alle personages die voorbij komen in dit boek, die worden ook allemaal erg goed beschreven. Het voelt soms net of ben je erbij aanwezig en kijk je het allemaal live mee.

Dit is alweer het derde boek wat ik heb gelezen van Vannessa Thuyns en het blijven echte aanraders. Ik ben dan ook heel benieuwd naar alweer het volgende boek van Vannessa. Mocht je een feelgood fan zijn, dan is dit boek zeker een aanrader. En misschien kun je er zelfs nog wel een levensles uit halen. 😉

Eén gedachte over “Negentig seconden – Vannessa Thuyns”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *