Nog eventjes over mij

Hoi!

Hoera, dit is mijn eerste blogpost op deze blog. Wat leuk dat je hier een kijkje komt nemen. Het is hier wellicht nog een beetje leeg, want ja ik ben nog maar net begonnen. Daarom nog even wat leuke informatie over mij.

Zoals al vermeld in het kopje Over mij woon ik dus samen met mijn vriend, onze dochter en onze kat in Friesland. Wat ik daar niet heb verteld is dat we ook nog duiven hebben, ik ben hiermee opgegroeid en kan niet meer zonder ;).

Herfst is mijn favoriete seizoen, heerlijk ’s avonds op de bank kruipen onder een dekentje met een lekker kopje thee erbij en een goed boek uiteraard. Wat ik ook erg leuk vind om te doen is samen lekkere dingen bakken met mijn gezin.

Een van de gezamenlijke hobby’s van mijn vriend en mij is klussen, en daarmee bedoel ik nieuwe meubels maken voor in onze woning. Wellicht dat ik hier ooit nog eens een blogpost over ga schrijven.

Dan nog even over boeken.. Het liefste lees ik het genre feelgood, maar ik maak ook graag een uitstapje naar een thriller, kinderboek, young adult, new adult of een roman. Oftewel, genoeg te lezen voor mij!

Dat ik verslaafd ben aan boeken, daar kan ik een grote ja op antwoorden. Ik heb dan ook meer ongelezen boeken in mijn kast staan dan gelezen boeken. Maar dat terzijde, ooit ga ik ze allemaal lezen.

Een andere verslaving van mij zijn interieur accessoires, ik ga het liefste elke week naar de Action om te kijken of ze al nieuwe producten hebben (dit doe ik natuurlijk niet). Ik ga dan het liefst in de herfst en winter, want dan hebben ze altijd de leukste interieur accessoires.

Nog een laatste verslaving van mij zijn de kaarsen van Fictional Boutique, ik heb er al een behoorlijk aantal. En mijn collectie blijft maar groeien. Deze ga je dan ook vaak tegenkomen op mijn boekenfoto’s.

Genoeg over mij, mocht je nog vragen hebben stel ze gerust!

Liefs, Femke

13 gedachten over “Nog eventjes over mij”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *