Office Candy – Sandra J. Paul

Titel: Office Candy
Auteur: Sandra J. Paul
Genre: (Feelgood) Roman

Uitgeverij: Books and Butterflies
ISBN:  9789464510676 
Uitgave: April 2022
Uitvoering: E-book

Serie: Ja (Deel 1)

Office Candy

Office Candy geschreven door Sandra J. Paul is een nieuwe serie over het leven van Lisa en Daniel. Lisa kun je kennen van de eerder verschenen serie die gaat over de zus van Lisa, namelijk Manon. Na het lezen van de al eerder verschenen serie, keek ik mega uit naar deze nieuwe serie. Gaat deze net zo hilarisch zijn? En daar kan ik inmiddels een grote ja op beantwoorden. Ik ben dan ook benieuwd hoe deze serie zich verder zal verlopen.

In ’Office Candy’ leren we dus Lisa beter kennen. Zij heeft net een nieuwe baan bij een IT bedrijf, eentje waar het wel lijkt alsof ze terug is gekeerd naar de jaren 60. Wat ook leuk kan zijn, alleen ziet Lisa dat niet zitten. Ze wil wel graag af en toe even op haar social media kunnen kijken tijdens het werk. Wanneer ze erachter komt dat ze ook nog een mentor krijgt toegewezen, voelt ze zich net een klein kind. Maar wanneer ze ziet wat voor een knappe blauwe ogen haar mentor Daniel heeft, weet ze even niet waar ze het moet zoeken. Algauw komt ze erachter dat het werk hier best leuk is en ook Daniel ziet ze wel zitten..

Zodra je begint met lezen, word je gelijk in het gekke leven van Lisa getrokken. Je leert haar vanaf de eerste bladzij al goed kennen als een vrouw die geen blad voor de mond neemt. Het is dan ook leuk om te zien hoe zij de hele werkvloer wel lijkt over te nemen.

Uiteraard weet je voordat je begint met lezen al hoe dit verhaal gaat eindigen. Maar de manier daarnaar toe weet je natuurlijk niet. En die is weer erg hilarisch. Vooral de oudtante van Daniel liet mij hardop lachen met haar vlotte babbel.

Mocht je net als ik mega hebben genoten van de serie Manon en Leon? Dan zou ik maar snel beginnen aan deze nieuwe serie. Want ook het verhaal van Lisa zul je dan van gaan genieten. Naast de liefde die aanwezig is in dit verhaal, is ook de hilariteit weer niet te missen. Sandra J. Paul heeft een heerlijke vlotte pen, waardoor je door de pagina’s heen vliegt. Ik ben dan ook heel benieuwd wat zij nog meer in petto heeft voor deze twee hoofdpersonages.

Bij deze wil ik Uitgeverij Books & Butterflies heel erg bedanken dat ik mocht mee doen aan deze blogtour en voor het recensie exemplaar. Neem ook zeker een kijkje bij een van de andere bloggers om erachter te komen wat zij van dit boek vonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.