Op gevoel – Lisette Jonkman

Titel: Op gevoel
Auteur: Lisette Jonkman
Genre: Roman
Uitgeverij: LS Amsterdam
ISBN: 9789024588671 
Aantal pagina’s: 320
Uitgave: augustus 2020
Uitvoering: Paperback

Serie: Ja (deel 3)

©Femleest

Op gevoel van Lisette Jonkman is helaas alweer het laatste deel in de Onbreekbaar serie. Wat heb ik genoten van Abby en Ferdi hun liefdes avontuur. Deze twee maken beide behoorlijk wat mee, komt aan het einde alles goed met hun relatie?

Abby heeft het nog steeds erg druk met haar modellen carriere, komt zelfs voor een moeilijke keuze te staan als haar contract bijna is verlopen. Wanneer ze weer terugkeert naar Nederland staan er niet 1, maar twee mannen op haar te wachten. Omdat ze Ferdi nog even niet kan aankijken, besluit ze om met haar ex Tom mee te gaan en bij hem en zijn vriendin in te trekken. Ze merkt dat Tom is veranderd en niet meer degene is die hij vroeger was. Maar als ze eenmaal een tijdje bij hem logeert, blijkt zijn duistere kant nog steeds aanwezig te zijn. Er is maar een iemand die weet waar ze zich bevindt en dat is Ferdi. Ze besluit om hem om hulp te vragen en dat is maar goed ook. Is hun liefde voor elkaar nog sterk genoeg om het nog een keer te proberen?

Lisette heeft met dit deel een erg mooi einde geschreven met de humor die we van haar gewend zijn. Maar ze weet ook een paar zwaardere thema’s onder de aandacht te brengen. Ferdi en Abby, wat hebben die twee veel meegemaakt en wat hebben ze me vaak laten lachen, maar af en toe hebben ze me ook boos gemaakt door de keuzes die ze maakten. Kortom, een boek die samen met de eerste twee delen een erg mooie serie vormen.

En dan heb ik het nog niet eens over die mooie covers gehad, ze staan prachtig in de kast door de mooie doorlopende ruggen. En ze hebben natuurlijk super vrolijke kleurtjes! Niet alleen drie prachtige verhalen, maar ook een aanwinst voor je boekenkast!  

Ik wil LS Amsterdam heel erg bedanken voor het beschikbaar stellen van dit recensie exemplaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *