Over mij

Hoi!

Mijn naam is Femke, geboren in 1995, samenwonend met mijn vriend, onze dochter en onze kat in Friesland. Ik ben in 2019 begonnen met mijn Bookstagram account onder de naam Femleest. Wat eerst begon als een kleine hobby is inmiddels uitgegroeid tot een grote hobby. Het lezen van boeken heb ik vanaf kleins af aan altijd al leuk gevonden en deze interesse is de laatste jaren alleen maar toegenomen. Sinds ik met Bookstagram ben begonnen, begon het te kriebelen om naast het delen van foto’s van boeken ook mijn recensies te delen. Wat inmiddels is uitgelopen tot het ontstaan van mijn eigen website Femleest.

Waar ik normaal zo’n 20 boeken per jaar las, is dit inmiddels uitgelopen tot meer dan 100 boeken per jaar. Via Femleest.nl probeer ik meerderen enthousiast te maken om ook meer te gaan lezen, want het is echt heerlijk om met een goed boek op de bank te ploffen.

Het is fijn om deze hobby te delen, niet alleen met jou als lezer. Maar ook met onze dochter, zij is al net zo’n grote boekenverslindster als dat ik ben. Het is zo fijn om je hobby door te kunnen geven aan je kind. Samen lekker een boekje lezen, samen een boek te kopen bij de lokale boekhandel. Dat maakt deze hobby nog leuker!

Mocht je nog vragen hebben, je mag ze mij altijd stellen via een mailtje!

Liefs,
Femke