Something sweet – Sandra J. Paul

Titel: Something sweet
Auteur: Sandra J. Paul
Genre: (Feelgood) Roman

Uitgeverij: Books and Butterflies
ISBN:  9789464510683 
Uitgave: Juni 2022
Uitvoering: E-book

Serie: Ja (Deel 2)

Something sweet

Something sweet geschreven door Sandra J. Paul is het tweede deel in de serie over het liefdesleven van Lisa en Daniel. Het zijn maar korte verhalen en voor je het weet ben je alweer door het boek heen. Zo ook bij deze en dat komt ook mede door de vlotte schrijfstijl van Sandra. Al had ik met dit verhaal wel iets minder een klik dan met het eerste deel. Maar desondanks zeker wel genoten.

In ‘Something sweet’ gaat het leven van Lisa en Daniel weer verder. Ze zijn nog steeds werkzaam bij hetzelfde bedrijf. Alleen is er nu een probleem, ze moeten hun relatie nog even geheim houden voor alle collega’s inclusief de baas. En dat is makkelijker gezegd dan gedaan. De baas Machteld heeft dan ook een haviksoog voor dit soort dingen. Lukt het Lisa en Daniel om haar erbuiten te houden of moeten ze vrezen voor hun baan?

Dit verhaal speelt zich grotendeels af op het werk, waarin je weinig over het werk te lezen krijgt. Maar vooral veel over het liefdesleven tussen Lisa en Daniel. En ook Mathilde, de oma van Daniel heeft weer een grote rol in dit verhaal met haar negen katten. Mathilde is met haar 90 jaar oud een oude vod, maar gaat heel erg mee in de tijd. Waardoor je als lezer je hart echt aan haar gaat verliezen, wat een heerlijke vrouw is dat toch.

Dit boek voelde een beetje als een tussenstuk van het gehele verhaal, er gebeurde dan voor mijn doen ook niet heel veel. Waar ik normaal bij de boeken van Sandra J. Paul helemaal geen last van heb. Maar bij dit verhaal miste ik een beetje de diepgang, maar ik ga er van uit dat dit in het volgende deel weer helemaal goed gaat komen. Ik ben dan ook heel benieuwd naar het volgende deel, want ik heb nog lang geen genoeg van Lisa en Daniel en laten we vooral Mathilde niet vergeten.

Bij deze wil ik Uitgeverij Books & Butterflies heel erg bedanken dat ik mocht mee doen aan deze blogtour en voor het recensie exemplaar. Neem ook zeker een kijkje bij een van de andere bloggers om erachter te komen wat zij van dit boek vonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.