Staycation – Jewel Island

Staycation, eigenlijk doen wij dit al ieder jaar. Maar deze keer mag ik via Zomer & Keuning een staycation vieren in het plaatsje Jewel Island. En dat was mij toch een partijtje spannend! Ik moest namelijk eerst contact zoeken met iemand van het hotel en bleek ik nou net de bekende Aria aan de telefoon te krijgen. Na wat heen en weer geklets was het zover en stond de datum vast.

Na al mijn spullen bij elkaar te hebben gezocht, afscheid te hebben genomen van mijn gezin en onze kat Kitty was het zover. Voor de allereerste keer in mijn eentje op vakantie en dan ook nog eens met het vliegtuig! Eenmaal aangekomen op het vliegveld van Jewel Island stond daar de hele lieve Angel op mij te wachten. Hij was zo lief om mij even op te pikken met de auto. En jongens, ik kan jullie vertellen hij mag er wezen!

En dan het hotel, dat ziet er van buiten al prachtig uit. Maar dan heb je de binnenkant nog niet gezien, alles is zo mooi gerenoveerd. Bij de balie mocht ik inchecken bij Tilly, ook al zo’n beroemdheid. En die kan mij toch een partij kletsen zeg, ik was stiekem blij dat ik door kon lopen naar mijn kamer. Nadat ik al mijn spullen een plekje had gegeven in mijn kamer met een prachtig uitzicht over Ruby Falls was het tijd om er op uit te gaan.

Eerst wou ik natuurlijk een van de beroemde milkshakes proeven van Skye in haar winkel ‘Cones at the Cove’. Ik koos voor de ‘Freak Shake Strawberry Merengue with a twist of white chocolate’. En die was mij toch lekker! Deze behoort zeker tot een van mijn favoriete milkshakes ooit, zo lekker heb ik ze nog nooit geproefd. En Skye is een hele lieve vrouw met haar hart op de goede plek. Hopelijk blijft haar zaak voor altijd bestaan, want ik ga hier zeker nog eens terugkomen.

Met een voldaan gevoel ging ik verder met mijn tochtje door Jewel Island. Ik kon natuurlijk niet wachten om de bekende plaatsjes als Ruby Falls en Sapphire Bay te bezoeken. Eenmaal aangekomen in Ruby Falls, krijg ik een prachtig uitzicht te zien. Terwijl ik een stukje verder loop en mijn jurkje zwierig om mij heen waait door het warme briesje, kom ik toevallig Clover en Angel tegemoet. Ze lopen hand in hand onderweg naar hun huis. Angel herkende mij en hij nodigde mij uit om een een kijkje te komen nemen in hun huis. Die er ook al net zo prachtig uit ziet als het hotel.

Na uren te hebben gekletst met Clover en Angel en te hebben geknuffeld met de kat Orion is het weer tijd om terug te gaan naar het hotel. Onderweg krijg ik ook nog eens een prachtige zonsondergang te zien die onder gaat in het water bij Sapphire Bay. Wanneer ik weer bijna terug ben bij mijn kamer zie ik daar een hele bijzondere verschijning lopen, blijkt het Sylvia O’Hare te zijn! Ze loopt toevallig met een van haar bestsellers in haar handen en ik besluit de stoute schoenen aan te trekken en vraag haar of ik het boek van haar mag lenen. En je raadt het nooit.. Krijg ik het boek gewoon als cadeau van haar, gesigneerd nog wel! 

Terwijl ik dacht dat mijn dag niet meer stuk kon, kom ik verderop in de gang Aria nog tegen. Ze biedt mij een diner aan en wenst mij nog een heel fijn verblijf toe in Jewel Island. Nou ik kan je vertellen, dat komt helemaal goed!

Ik kan hier nog uren over doorgaan, maar dan wordt dit verslagje natuurlijk veel te lang. Ik raad je dan ook aan om zelf eens een kijkje te komen nemen in het plaatsje Jewel Island. En laat dit nou mogelijk zijn in de nieuwste serie van Holly Martin, namelijk de serie over de zussen van Jewel Island. Laat je veroveren door het hoge liefdespercentage wat hier aanwezig is, want de liefde hangt hier zeker weten in de lucht!  

Bij deze wil ik Zomer en Keuning heel erg bedanken voor dit leuke tripje naar Jewel Island.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.