Sugar Rush – Sandra J. Paul

Titel: Sugar Rush
Auteur: Sandra J. Paul
Genre: (Feelgood) Roman

Uitgeverij: Books and Butterflies
ISBN:  9781393721598 
Uitgave: Maart 2021
Uitvoering: E-book

Serie: Ja (Deel 1)

Sugar Rush geschreven door Sandra J. Paul is voor mij het eerste boek wat ik lees van deze schrijfster en na het lezen van dit boek ben ik heel benieuwd naar de andere boeken van Sandra J. Paul. De schrijfstijl is heerlijk vlot en ik heb vaak hardop zitten lachen.

In dit boek volgen we Leonidas, die zichzelf liever Leon noemt. Wanneer hij thuiskomt van zijn werk en vier enveloppen op de tafel ziet liggen, is hij nieuwsgierig, maar ook een beetje angstig. Want wat zit er in die brief? Misschien zijn het wel bombrieven of poederbrieven. Na wat geaarzel en een telefoontje gepleegd te hebben met zijn moeder kiest hij er toch maar voor om ze te openen. Maar zelfs op de enveloppen staan instructies, hij moet ze op bepaalde tijden openen. Hij weet zijn nieuwsgierigheid in bedwang te houden en wacht totdat het tijd is om ze te openen. Ze ruiken wel heel erg naar een bekend parfum en dat handschrift herkent hij ergens van. Maar van wie?

Wat heb ik genoten van dit verhaal. Het is maar een kort verhaal maar wel heel krachtig. Ik heb vaak hardop zitten lachen. Ik zag het ook echt voor me hoe het allemaal gebeurde. Waardoor het zo realistisch overkwam alsof je er zelf bij stond te kijken. Het is ook heel erg herkenbaar geschreven. Want wie ergert zich er nou niet aan die drukte net voor sluitingstijd in een supermarkt. Of van die mensen die zich graag even met jou willen bemoeien.

Ik kon me daardoor heel erg in Leon inleven en had zelfs even medelijden met hem. Ookal moest ik daar keihard om lachen hoe klunzig hij bezig was in de supermarkt. In dit boek volg je twee sterke personages, ondanks dat het maar een kort verhaal is wordt je er helemaal in meegezogen. Na het lezen van de laatste bladzijde ben ik wel nieuwgierig geworden hoe het verhaal zich verder zal verlopen. En gelukkig gaat dat ook gebeuren, er komt namelijk een deel twee! Mocht je zin hebben in een grappig kort geschreven feelgood, dan kan ik deze zeker aanraden!

Ik mocht meedoen aan de blogtour van dit boek en ik wil Books and Butterflies uitgeverij dan ook heel erg bedanken voor dit recensie exemplaar. Vergeet ook zeker niet bij de andere bloggers te kijken wat zij van dit verhaal vonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *