Zomer in de B&B – Kaat de Kock

Titel: Zomer in de B&B
Auteur: Kaat de Kock
Genre: Roman
Uitgeverij: Hamley Books
ISBN:  9789464510188 
Aantal pagina’s: 300
Uitgave: Mei 2022
Uitvoering: Paperback
Serie: Ja (deel 2)

Zomer in de B&B

Zomer in de B&B is het tweede deel in de serie geschreven door Kaat de Kock. Na het lezen van de eerste bladzijdes voelde het gelijk weer als thuiskomen bij de B&B. Het is ook heel fijn dat je weer terug keert bij dezelfde hoofdpersonages als in het eerste deel. Dit is een heerlijk vervolg op het eerste deel waar je een paar uurtjes zoet mee bent.

In ‘Zomer in de B&B’ volgen we het verdere leven van Hanne, ze heeft het nog steeds erg druk met haar B&B die ze samen met haar moeder runt. Ze heeft het perfecte leven met haar beste vriendin vlakbij en de relatie die ze heeft met Lucas. En toch is ze niet gelukkig in het leven, is Lucas wel echt de ware voor haar? Het lijkt wel of hij té perfect is voor Hanne. En dan is er nog Remi, haar ex waar ze een hele korte relatie mee heeft gehad. Is ze wel echt over hem heen of zijn er nog steeds gevoelens in het spel?

Bij het tweede deel stap je opnieuw in een ontspannend verhaal over het leven in de B&B en de levens daaromheen. Er gebeurt zoveel in het verhaal dat het gehele boek ook niet een keer saai is. Je krijgt tijdens het lezen zelfs te maken met meerdere gevoelens, je voelt de liefde die er aanwezig is in het verhaal, lacht om de humor die vaak ter sprake komt, maar je gaat je ook ergeren aan een aantal personages. Vooral een personage in het algemeen, hoe kinderachtig hij soms om ging met Hanne vond ik echt niet te doen. Dat was dan ook het enige minpuntje in dit verhaal.

Voor de rest is het echt puur genieten van begin tot eind. Het is naast het leven van de hoofdpersonages ook erg leuk om weer een kijkje te krijgen in het leven van de B&B die je ook weer goed mee krijgt. Hanne is nog steeds zo lief voor al haar vrienden, maar staat ook voor iedere gast in de B&B klaar, hoe gek hun wensen ook zijn. Wat er weer voor zorgt dat er wat humor aanwezig is in het verhaal.

Van het eerste deel heb ik heel erg genoten en ook dit deel doet daar niet ten onder. Ik ben dan ook heel benieuwd naar het vervolgdeel, waarin we uiteraard gaan genieten van de bruiloft die er nog op ons te wachten staat. Wie weet wat voor problemen die met zich mee gaat brengen? We gaan het zien in het volgende deel, ik kijk er in ieder geval al heel erg naar uit!

Zomer in de B&B

Bij deze wil ik Uitgeverij Hamley Books heel erg bedanken dat ik mocht meedoen aan deze blogtour en voor het recensie exemplaar. Neem ook zeker een kijkje bij een van de andere bloggers om er achter te komen wat zij van dit boek vonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.